Aphro Celina Eyelash Serum

Zeg ja tegen een wimperserum dat werkt!
Langere wimpers in 4-6 weken!

Aphro Celina Eyelash zorgt op natuurlijke wijze voor langere wimpers in slechts 4-6 weken! Door de werkzame stof isopropyl cloprostenate vallen wimpers niet uit zoals dat gaat met je groeiclyclus. De groeifase wordt als het ware verlengd, zodat wimpers doorgroeien en dus meer volwassen wimpers worden. Het wimperserum maakt je wimpers écht langer, voller én dikker.

De werkzame stof van Aphro Celina Eyelash vindt zijn oorsprong in de Oogheelkunde. Het serum is dermatologisch getest en de kans op allergische reacties is minimaal. Duitse topkwaliteit!

Gebruiksaanwijzing

Breng het eyelashserum 1 maal per dag aan op een droge en schone huid, bij voorkeur voor het slapen. Strijk het kwastje goed af voor gebruik. Breng met 1 beweging het eyelashserum zo dun mogelijk aan op de wimperrand als een eyeliner. Breng het serum consequent 4 tot 6 weken lang aan. Voor onderhoud breng 2 tot 3 maal per week aan om gewenste lengte te behouden.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Butenylglycol, Panta vloeistof Kamillie, Rokonsal ND, panthenol, biotine, natriumhyaluronaat, PVP K30, Natrosol 250M, kaliumsorbaat, isopropyl Cloprostenate. Het product voldoet aan alle EU richtlijnen voor cosmetica en is niet getest op dieren.