Brazilian Wax


Eerste keer brazilian wax?

Scheer of verwijder je haar dan niet voor tenminste 10 -12 dagen, zodat we voldoende haar hebben om te waxen.
7 dagen geeft vaak niet een goed resultaat.
De vraag die waarschijnlijk op je lippen brandt is of het waxen pijn doet.
Hoewel het vooral de eerste keer niet het meest prettige gevoel is, kan ik er dankzij de juiste technieken en een goede opleiding gelukkig wel voor zorgen dat je hier zo min mogelijk last van hebt.

Ik gebruik daarom ook wax van Lycon en Harley Waxing. Dit is een hypoallergene wax die zacht voor de huid is, alle haartjes inkapselt en niet aan de huid kleeft. Hierdoor is het waxen minder pijnlijk en niet schadelijk voor de huid.Brazilian Wax

Bij een Brazilian wax worden alle haren rond de schaamstreek verwijderd en alleen een klein streepje op de venusheuvel achtergelaten. Het idee van de Brazilian wax komt uit Brazilië, waar de bikini’s veterbreed zijn en vrouwen een haarloze look prefereren.

Hollywood Wax 

Bij een Holywood wax, worden alle haren in de schaamstreek verwijderd en is dus ook je venusheuvel glad. Daarnaast verwijderen wij, indien gewenst, ook de haren rondom de anus.

Welke vorm? Het is ook mogelijk om de haren op je venusheuvel in een bepaalde vorm te waxen.
Een streepje, driehoekje, hartje... er zijn veel mogelijkheden! In overleg maken wij de vorm die jou voorkeur heeft!

Voor de heren: wij harsen helaas geen geslachtsdelen van heren.


Discreet en hygiënisch

Waxen is natuurlijk een intieme aangelegenheid. Mocht je langskomen voor je eerste Brazilian Wax, geef dit dan duidelijk aan bij het maken van je afspraak. Wij zullen dan wat extra tijd inplannen om ervoor te zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt. Veel mensen vinden het prettig om voor het waxen thuis nog even te douchen (tot 1 uur voor je behandeling), maar als je daar geen tijd voor hebt zijn kun je je altijd bij Aim Beauty nog even opfrissen.


Soms is met de billen bloot gaan eng, maar bij Aim Beauty werken we discreet & hygiënisch!