Prachtig verzorgde nagels!

Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. Voor deze mensen kunnen kunstnagels een uitkomst zijn. Ben je tevreden over je nagels en de lengte daarvan, dan zijn er ook andere mogelijkheden om jezelf van mooie verzorgde nagels te voorzien.


Hieronder vind je de verschillende behandelingen dat door Aim Beauty wordt aangeboden. Pas op: het werkt verslavend!
Kunstnagels

In de salon maken we gebruik van een AcrylGel. Dit is geen acryl of hard gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in een revolutionair alles-in-1-systeem!

 

Ook wel PolyGel genoemd, is een unieke formule als eerste in de nagelindustrie, het beste van gel en acryl gecombineerd in een heel nieuw product.

Met AcrylGel wordt een sterke maar flexibele super licht gewicht nagel gemaakt (23% lichter dan acryl en 16% lichter dan traditionele hard gels) zonder verlies van duurzaamheid. AcrylGel is ook sterker dan hard gels en flexibeler dan acrylproducten, zonder lifting of loslaten. Het is een nagelverbetering die het natuurlijkst aanvoelt. Bovendien is het product geheel geurvrij en hypoallergeen!

Na de standaardprocedure van het ontsmetten van de handen worden de nagels in model gevijld.
De nagelriemen worden zorgvuldig opzij geduwd. Dan wordt met een buffer de nagel een beetje opgeruwd (dus niet gevijld!) de nagelplaat is nu vetvrij voor de juiste hechting. De nagels worden gedesinfecteerd met een antiseptische oplossing. Door middel van tips of sjablonen kunnen de natuurlijke nagels tot een gewenste lengte worden verlengd. Vervolgens wordt er een laag AcrylGeL aangebracht en in model gebracht. De liquid waarmee het product wordt gemodelleerd bevat geen Photo initiators en ook geen stoffen zoals H.E.M.A. waardoor je allergieën/huidirritatie op kunt lopen en is enkel bedoeld om de AcrylGel over de nagel te verdelen. De AcrylGel hard uit door middel van de LED-lamp. Daarna worden de nagels in een mooi model gevijld en afgewerkt met een topcoat voor een mooie lang houdende glanslaag. Wat ook vaak wordt gedaan is een naturel opbouw met/zonder verlenging met daarover één van de fantastische kleuren gelpolish!

AcrylGel nagels hebben bijna geen onderhoud nodig. Tweemaal per dag de nagelriemen insmeren met nagelriemolie is voldoende. Deze olie zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel verzorgd wordt en houdt tevens de kunstnagel flexibel.

Gelpolish

Zijn kunstnagels geen optie voor jou? Maar wil je wel graag verzorgd uitziende nagels?
Ben jij ook zat van nagellak dat vaak na 2 dagen afbladert? Ik bied jou de perfecte oplossing! Gelpolish!

Wat is Gelpolish? Gelpolish is een dunne gel en geeft een lichte versteviging op de natuurlijke nagel. Gelpolish is een vervanger voor het traditionele nagellak en droogt uit in een UV lamp. Daardoor zijn jouw nagels direct droog, heeft een prachtige glans en bladert niet. Je kunt er weken van genieten!

Rubberbase

Rubberbase wordt gebruikt als basecoat en is uitermate geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen wanneer alleen gelpolish niet voldoende stevigheid biedt of een oneffen nagel glad te maken. De rubberbase is afweekbaar en flexibel, dus zal niet barsten. Ook is deze rubberbase zeer geschikt voor het repareren van een gescheurde nagel. Mocht er een nagel zijn afgebroken en je wilt deze nagel in lengte weer gelijk krijgen met de rest van je nagels, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs met gebruik van de AcrylGel. De natuurlijke nagel wordt middels een sjabloon/tip verlengd en verstevigd. Vervolgens wordt deze nagel in model gevijld en afgewerkt als de andere nagels.

Summerfeet

Een gelpolish behandeling maar dan op de teennagels! Een prachtig resultaat en een duurzame hoogglans van 6 tot 8 weken. Geen tekenen van slijtage, dus gedurende de zomer mooi verzorgde teennagels. Super trendy in de zomer!


*Let op, in de studio word gewerkt met door de EU goedgekeurde producten, in de studio word niet gewerkt met producten die MMA of sporen van MMA bevatten.