Let op: op dit moment is er een klantenstop wat betreft de wimperextensions behandelingen. Alle overige behandelingen zijn wel te boeken!


Wimperextensions

Wimperextensions zijn sinds enkele jaren erg populair. Deze vrij nieuwe methode van verlengen maakt dat de natuurlijke wimpers langer en dikker worden.

Met wimperextensions worden jouw eigen wimpers haartje voor haartje
verlengd voor een natuurlijke, mooie en volle look!


Aim Beauty werkt met producten van zeer hoge kwaliteit. De wimperextensions zijn individuele, synthetische, zijde zachte haartjes die gekruld zijn als natuurlijke wimperhaartjes.

Wimperextensions zijn perfect voor speciale gelegenheden en dagelijks gebruik!       


De wimperextensions komen in diverse lengtes, diktes en krullingen voor. De wimperextensions worden één voor één met een speciale lijm bevestigd aan ieder natuurlijk wimperhaartje. De lijm is zacht en flexibel en veroorzaakt beslist géén schade aan de natuurlijke wimper. De lijm bevat geen verontreinigende stoffen zoals formaldehyde.

Deze techniek is 100% veilig voor je eigen wimpers en geeft een heel natuurlijk resultaat. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimper rand geplaatst. Wij zullen ten alle tijden de gezondheid van de natuurlijke wimpers voorop stellen en daarom kiezen wij (in overleg) de juiste dikte en lengte waarvan wij zeker weten dat de natuurlijke wimpers deze kunnen dragen. Voor de behandeling zal er met jou besproken worden wat je wensen en mogelijkheden zijn. Zo heb je altijd mooie, volle en lange wimpers maar wel op een manier die bij jouw eigen persoonlijkheid past!

Bij een nieuwe set Classic One by One of Volume 3D zullen er gemiddeld 100 wimperextensions per oog worden geplaatst. Bij een Taster set (halve set) zullen er gemiddeld 50 wimperextensions per oog worden geplaatst.
Hiervoor gebruiken wij mooie zwarte extensions die niet van echt te onderscheiden zijn.


Voordelen wimperextensions:

♥   24/7 een natuurlijke uitstraling
♥   Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterend uitgesproken oogopslag
♥   Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
♥   Lengte, dikte en krul aangepast aan jouw wensen
♥   Praktisch gewichtsloos, je voelt de wimperextensions niet zitten
♥   Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
♥   Geen tranende ogen meer door uitloop van mascara
♥   Blijven ongeveer 4 tot 6 weken zitten en vallen uit samen met de natuurlijke wimper
♥   De deur uitgaan zonder make up scheelt een hoop tijd
♥   Niet schadelijk voor je eigen wimpers
♥   Wordt pijnloos opgebracht|
♥   Wimperextensions laten de ogen gelift/opener lijken
♥   Geeft een jeugdiger uiterlijk


Refill

Het is raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de uitgegroeide en losse wimperextensions verwijderd en wimperextensions geplaatst op de nieuwe wimper haren.


Aim Beauty

Met grote trots kan ik melden dat ik al enige tijd lid ben van de WALAD, World Association of Lash Artistry and Development! Dit logo representeert dat ik toegewijd ben aan de wimperindustrie en dat ik blijf investeren in een hoge standaard door up to date te blijven van alle ontwikkelingen, en mijzelf te blijven ontwikkelen op dit gebied.