Openingstijden

 

Aim Beauty

Aim Beauty werkt uitsluitend op afspraak. Hierdoor ben ik niet op ieder moment in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Indien dit het geval is kan je een berichtje achterlaten of mijn voicemail inspreken, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Mocht je (helaas) verhinderd zijn dien je dit tot uiterlijk 1 werkdag van te voren te melden aan Aim Beauty. Je kunt begrijpen dat het erg vervelend is en tijdsverlies betekend voor Aim Beauty als de klant de afspraak niet nakomt of vergeet.
Hierdoor ben ik genoodzaakt om vergeten en/of niet komen opdagen van gemaakte afspraken in rekening te brengen. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. Indien je uiterlijk 1 werkdag van te voren je gemaakte afspraak annuleert of verzet zullen er geen kosten worden berekend.

Indien er niet binnen de aangegeven tijdsindicatie voor het annuleren van de afspraak geannuleerd is, zal ik helaas genoodzaakt zijn om de volledige behandelingskosten door te berekenen. Houd er a.u.b. rekening mee dat als je een afspraak op bijvoorbeeld maandag hebt, dit uiterlijk zaterdag te melden aan Aim Beauty!

Ik vertrouw erop dat je begrip hebt voor deze noodzaak.
Om zorgvuldig te kunnen werken, kan je afspraken uitsluitend telefonisch of via WhatsApp maken.
Bij geen gehoor kan je jouw boodschap inspreken. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.


Let op: er is geen pin apparaat aanwezig! Neem je mobiel mee waar een bankapp op staat, zodat ik je een betaalverzoek kan sturen, waarop gelijk het bedrag overgemaakt kan worden.
Wil je liever contant betalen, dan graag zo gepast mogelijk meenemen!
Houd ook onze facebook in de gaten.

Facebook Aim BeautyNeem vrijblijvend contact met ons op!

Gebruik het onderstaande contactformulier als je iets wilt vragen of als je contact met ons wilt opnemen.
Kijk ook in je `ongewenste mailbox` voor het geval je reactie daarin wordt geplaatst.